strand bij zonsondergang met vogels in de lucht

Je kunt solliciteren via de solliciteerbutton in onze vacatures. In dit formulier kun je jouw CV en motivatiebrief uploaden. Hieronder lees je meer over de sollicitatie procedure.

Ontvangstbevestiging

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je direct een ontvangstbevestiging. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je een gesprek krijgt. Dit doen wij telefonisch en bevestigen dit per mail.

Gesprekken

Het eerste gesprek vindt soms digitaal en soms fysiek plaats, net wat uitkomt voor beide partijen. In dit gesprek horen we graag meer over jouw ambities, achtergrond en je ideeën over de functie. En is er natuurlijk ruimte voor vragen. Ook vertellen we je meer over werken bij Wassenaar, de functie en kijken we of jij past bij de functie. En leren we elkaar graag wat beter kennen als persoon.

Selectieprocedure

Na het sollicitatiegesprek informeren we je over de stand van zaken in de selectieprocedure. Als het klikt aan beide kanten nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek óf krijg je een uitnodiging om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Wanneer we toch niet verder met elkaar gaan in de procedure dan krijg je een telefoontje van ons. Natuurlijk met een gemotiveerde toelichting.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Wanneer alle gesprekken positief zijn, krijg je een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. We bespreken je salaris, de overige arbeidsvoorwaarden en de voorwaarden van jouw indiensttreding.