Huize De Paauw

Wie kunnen het beter vertellen dan onze mensen? Kijk, luister en beoordeel zelf!

IMG_0010(1)(1)

Nanne Kramer

“Wassenaar heeft na de ontvlechting al mooie ontwikkelstappen gezet, maar heeft er ook nog een aantal te gaan. Vanuit mijn vak als organisatieadviseur lever ik daar graag een bijdrage aan.”

Lees volledige interview
Aigul

Aigul Keijzer

“Ik heb voor Wassenaar gekozen omdat het een hele mooie en stabiele gemeente is, een van beste gemeenten in Nederland om te wonen en werken. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage kan leveren om onze gemeente nog schoner en beter te maken voo­­­­­r de bewoners.”

Lees volledige interview
Hester

Hester van Leeuwen

“Ik heb voor de gemeente Wassenaar gekozen vanwege de organisatie-inrichting. Ik geloof in een platte organisatie waarbij medewerkers verantwoordelijkheid krijgen oftewel ik geloof in zelforganisatie.”

Lees volledige interview
Pamela

Pamela Scarlett van Soest

“In mijn huidige functie vind ik het leuk om diverse vragen en problemen van de collega’s op te lossen. Ik ben zonder ICT achtergrond doorgegroeid naar deze functie en ik leer nog steeds elke dag!”

Lees volledige interview
Tom

Tom Oostvogels

“Wat mijn werk zo bijzonder maakt is dat Wassenaar een bijzonder dorp is. De inwoners zijn heel erg georganiseerd, weten wat ze willen en weten hoe de overheid werkt. Dus als ze een idee hebben, dan is dat vaak een compleet plan met alles al uitgedacht en geregeld.”

Lees volledige interview
Ron

Ron de Jong

“Bij de gemeente zit je goed. Het is allemaal netjes en goed geregeld en geeft vastigheid. De vergoeding is goed en ik werk soms extra shifts. Dan heb ik winterpiket en rij met de strooiwagen door Wassenaar. Ik werk in een prachtige omgeving met mooie huizen, lanen straten en bossen. Wat wil je nog meer.”

Lees volledige interview

Berty Koemans

Contactpersoon wijken

Fred Sip

Strategisch adviseur

Monica Bril

Bestuursecretaresse

Thomas van Klink

Coach/coördinator

Collega’s in actie

Voor de GGD